Epson SureLab SL-D1000

Proizvođač:
Podijeli:

Opis

Serija SureLab SL-D1000 kompaktnih foto pisača s mogućnošću dvostranog ispisa za prilagodljivu komercijalnu proizvodnju.

Serija je osmišljena za trgovine koje se bave fotografijama, profesionalne fotografe i tvrtke kojima je bitno ispisivati fotografije visoke kvalitete te klijentima ponuditi širok spektar proizvoda, uključujući personalizirane foto knjige, kartice i kalendare. Mogla bi biti korisna za tvrtke koje pripadaju različitim granama, npr.: u maloprodaji fotografija, na događajima i za foto kutke, u papirnicama, hotelima, kafićima, barovima i restoranima.

 

Produktivnost

Serija SL-D1000 odlikuje se impresivnim brzinama ispisa koje sežu do 385 stranica po satu1 bez kompromitiranja kvalitete. Spremnici za tintu zamijenjeni su Epsonovim vrećicama s tintom koje·pripadaju sustavu s ugrađenim spremnicima za tintu, pružajući 25 % više tinte od svog prethodnika, što rezultira rjeđim promjenama spremnika tinte, manjim prekidima u radu i manjom količinom otpada. Produktivnost se također poboljšava kada se upotrebljava u kombinaciji s opcijskim ulagačem za dvostrani ispis (uključeno u SL-D1000A).

 

Fleksibilnost

Uređaji ove serije lagani su, zauzimaju malo prostora i mogu se povezivati putem Wi-Fi/LAN mreže. Korisnik može na najbolji način iskoristiti dostupan prostor uz pisače serije SL-D1000 koje može postaviti na gotovo bilo koje mjesto i integrirati u postojeću infrastrukturu. Zahvaljujući novom sustavu zagrijavanja razina buke i potrošnja struje smanjene su te je zbog toga ispisivanje pogodnije i za korisnika i za okoliš. Osim toga uz njih se za ispis može upotrebljavati širok spektar medija.

 

Kvaliteta

Sustav tinte UltraChrome D6r-S pruža vrhunsku kvalitetu slike. Široka paleta boja u tintnom pisaču pruža detaljne slike i realistični prikaz tonova kože s glatkim prijelazima tonova i dubokim te prirodnim nijansama crne iznimnog sjaja.

 

Pouzdanost

Serija SL-D1000 osmišljena je kako bi korisnik mogao dulje upotrebljavati proizvode zahvaljujući vijeku trajanja pisača od 400 000 ispisa (15 x 10 cm). Osim toga, uz novu tehnologiju otkrivanja mlaznica pisači ove serije mogu identificirati mlaznice kojih nema ili koje su pogrešno poravnate.

 

 

Glavne značajke

Obostrani foto ispis Dvostruka ladica za listove papira (do 100 listova A4 formata) za automatski obostrani ispis2

Impresivna brzina ispisa Do 385 stranica po satu1 bez kompromitiranja kvalitete

Kompaktan dizajn Male dimenzije, mala težina i jednostavno prenošenje

Poboljšana spojivost Wi-Fi, LAN i USB

Visoka kvaliteta ispisa Sustav tinte UltraChrome D6r-S i široka paleta boja

 

Napomene:

1. Ispisi od 15 x 10 cm standardne kvalitete

2. Model SureLab SL-D1000A

 

 

Specifikacija

Jamstvo 12 mjeseci