Epson SureLab D3000 SR

Proizvođač:
Podijeli:

Opis

Dizajniran za produkciju fotografija visoke kvalitete, Epson SureLab SL-D3000 je kompaktan 6-bojni suhi digitalni lab. Koristeći dokazanu Epsonovu MicroPiezo tehnologiju glave za ispis, povezanu sa originalnom Epsonovom tintom i LUT-om, omogućava preciznu reprodukciju boja i maksimalnu rezoluciju od 1440x1440 dpi.

 

 

Izgrađen na Epsonovom uspjehu u ispisu velikih formata, SL-D3000 nudi kvalitetu ispisa i postojanost boja koje je moguće usporediti sa onima dobivenim na Epsonovim profesionalnim grafičkim pisačima. To znači da će izlazni proizvod imati dugi vijek trajanja omogučavajući korisnicima fleksibilnost rada sa širokim rasponom formata i produkcije ispisa, a uz korištenje SL-D3000 zajedno sa drugim Epsonovim printerom.

 

Dajući korisnicima fleksibilnost da ispišu raznovrsne materijale u širinama od 102mm do 305mm, SL-D3000 može ispisivati fotografije, kartice, pozivnice, flyere i promotivne letke, na pridjeljenom glossy, luster ili mat papiru. Model sa dvije role omogućuava da dva različita tipa papira i/ili širine papira budu istovremeno postavljene zbog povećanja raznovrsnosti i produktivnosti.

 

Epsonov UltraChrome D6 6-bojni set foto tinti omogućava širi gamut boja od klasičnog foto papira, proizvodeći printeve koji su snažni, jasni i živopisni sa izvanrednom dubinom crne boje.

 

Štedljivi SL-D3000 troši značajno manje energije nego klasičan minilab, smanjujući utjecaj na okoliš kao i ukupne troškove korištenja. Zbog daljnjeg smanjenja troškova ispisa, glava za printanje i LUT su pažljivo konfigurirani zbog ekonomične potrošnje tinte, istovremeno zadržavajući najbolju kvalitetu printanja.

 

Izrađivanje narudžbi je jednostavno uz opcionalni software „OrderController“ koji uključuje osnovno foto-retuširanje. SL-D3000 započinje ispis brzo, bez potrebe za zagrijavanjem kemikalija i automatski sortira isprintane slike na opcionalni A4 sorter. Jedino potrebno redovno održavanje je izmjena potrošnog materijala te brisanje prašine. Kada prostor to dopušta, kompaktan SL-D3000 može biti smješten u kut prostorije, operabilan je sa dvije susjedne strane ili ga se može pomicati okolo na njegovim kotačićima.

 

 

Specifikacija

Težina 119,00 Kg bez tinte i papira
Sistem printanja Epson Micro Piezo kapljica-na-zahtjev inkjet tehnologija sa Tehnologijom promjenjive veličine kapljice, tehnologija glave za ispis dizajnirana za robusne uvjete ispisa i visoke performanse
Rezolucija ispisa 720x720 dpi na Glossy, Luster i Matte papiru, 1440x1440 dpi na Glossy i Luster papiru
Potrošnja energije U radu: približno 600W
NULL